Isoleren

Een vloerverwarming is een kostbare aanschaf. Het is een systeem dat je behoorlijk wat energie zal besparen doordat het met een lage temperatuur water je huis kan verwarmen. Natuurlijk is dat een belangrijke reden om vloerverwarming te nemen, maar toch wil je het optimale profijt hebben van je vloerverwarming. Dit behaal je door ook de vloer te laten isoleren.

Waarom je vloerisolatie zou laten aanbrengen?

Vloerisolatie wordt aangebracht tegen de bovenkant van de kruipruimte aan. Een vloerisolatie is de methode bij uitstek om te voorkomen dat de warmte die vrijkomt net zo snel weer naar de grond toe gaat.

Waarom je kruipruimte isolatie zou laten aanbrengen?

Een kruipruimte kan kil aanvoelen. Dit komt doordat het vochtig is en moet daarom voorzien worden van isolatie. Dankzij isolatie kan het vocht van buitenaf niet meer in de kruipruimte komen en kan het vervolgens niet optrekken in de muren.

Is isolatie een verplichting?

Isolatie van je vloer en je kruipruimte zijn geen verplichtingen. Toch is het iets wat door iedere monteur wordt aangeraden. Je bespaart er op den duur een hoop energie mee en je hebt nog meer profijt van je vloerverwarming.

De exacte kosten weten?

Benader dan isolatiebedrijven in jouw regio en vergelijk het aanbod. Op deze manier kun je kiezen voor een specialist die jou het beste kan helpen.

Deze dienst is gratis en vrijblijvend

Zie ook:
> www.rvo.nl/subsidie

Vind de beste vakman

Vergelijk offertes van specialisten